Menu
Image: Pixabay

Motivation Til At Løbe - Sådan Finder Du Den

  • D. 29.10.2020

Du står og kigger på dem og derefter på det grå og kedelige vejr udenfor. Motivationen til at hoppe i løbeskoene er ikke altid lige stor, selvom du oftest har det ret godt med dig selv, når du er kommet hjem fra en løbetur.

Kampen for at komme afsted kan være hårdere end selve løbeturen. Men hvordan finder du motivation til at løbe, når solen ikke står højt på himlen? Her får du en række konkrete tips til, hvordan du finder motivation til at løbe.

Hjælp til motivation til at løbe på vej

Når du først begynder at være opmærksom på din motivation til at løbe, er du nået dertil, hvor du kan hjælpe den på vej, så den bliver stærkere og mere vedvarende.

Motiverer det dig, at du har et mål med at løbe, for eksempel deltagelse i et løb eller konkurrencer med venner? Hvis det gør, så sørg løbende for at have sat disse mål, så du har noget at løbe frem mod. Det kan være effektivt, især hvis du er forholdsvist tidligt i det med at få en løberutine.

Synes du, at det er sjovere at løbe sammen med andre, så er det en stor hjælp for din motivation, hvis du laver løbeaftaler. Det er svært at tale sig selv fra at tage afsted, når man har en aftale med en anden om det. 

Sidst men ikke mindst så kan det være en stor motivation for mange at forkæle sig selv med lækkert løbetøj og andet udstyr. Gode løbesko eller en god jakke kan være det, der lige giver det sidste ekstra motivation til at løbe.

Relaterede indlæg